Toimisto

Omat Ympyrät

Olen Jutta Varjus, forssalaissyntyinen, paljon maailmaa nähnyt kuuden lapsen äiti. Olen perheineni asunut Espoossa, Forssassa, Sydneyssä Australiassa, Tukholman seudulla Ruotsissa ja nyt Somerolla. Teimme tosiaankin ison ympyrän Forssasta maapallon ympäri Somerolle sen sijaan, että olisimme tehneet pienen viivan Torronsuon yli. Joskus pitää mennä kauas, että näkee lähelle.

Koulutukseltani olen arkkitehtiylioppilas (Aalto-yliopisto 135,5 ov), mutta en ole ehtinyt saattaa opintojani valmiiksi, koska olen tehnyt vähän kaikenlaista ja yleensä lasten kanssa. Lapset ovat olleet elämäni ykkösajankäyttäjät 21 vuoden ajan. Ohessa olen opiskellut, tehnyt rakennussuunnittelua, kaavasuunnittelua, kuvitustöitä, pelannut SM-sarjassa ja naisten maajoukkueessa koripalloa, suojellut vanhoja rakennuksia, valmentanut lentopalloa, istunut poliitikkona kokouksissa ja muuttanut maasta toiseen muutaman kerran - aina lasten kanssa. Organisointikyky on vahvuuteni.

Toimistoni on Nuppulinnassa Vanhan Härkätien varrella lähellä kotiani, jotta voin olla edelleen läsnä lasteni arjessa. Aloitin yritystoiminnan uudelleen vuonna 2010 ja vuonna 2011 vaihdoin yritykseni nimeksi Pieni Ympyrä. Projekteistani - pienistä ympyröistä - koostuu helminauhoja. Pidän pienistä ympyröistäni Lounais-Hämeessä.